Alla inlägg den 6 september 2009

Av Emma - 6 september 2009 18:23

Pust och stånk och stön...=) Nu är helgens alla kalas avklarade.. gick fin-fint! Får återkomma med mer info... Trött nu=)


Maria: Din kommentar försvann, men jag såg den=) Gick nog bra med Jonas med=) Men inga mer familjemiddagar på barnvaktskvällar!=)

Av Emma - 6 september 2009 07:59

Vid den här tiden för exakt två år sedan... vad gjorde jag då? Hmmm... hade nog värkar för fulla muggar och försökte samtidigt packa BB-väskan och tvinga Linus att ringa till min faster och avboka besöket hos henne på socialen (skulle skriva pappa-pappret just den dagen)... Ojojoj...


Vi hade bestämt oss för att gå in till gumman med paketen i morse... lite välling skulle hon med få=) Gick in vid sextiden för att inte hon skulle hinna vakna före oss... Stackars lilla ungen... för en gångs skull sov hon riktigt hårt med... Fick sjunga om och om igen för att hon skulle vakna... Till slut gjorde hon det och dök rätt ner på paketen=) Detta fick hon: två dvd:er "Hajar som hajar" (hon älskar fiskar) och "Ice Age 2" (kan tro att den var mest till Linus=)) så fick hon en pyjamas, stövlar (som hon har haft på sig hela morronen), vinterkängor och klossar som man parar ihop för att få ljud i (ex. kossans framdel mot kossans bakdel så råmar det)... Tror hon var rätt nöjd så... Har suttit i soffan en stund nu och tittat på filmerna... supergott humör har hon idag.. Toppen!

Snart ska vi göra oss i ordning för Saras party... bara mysa lite först!

Ovido - Quiz & Flashcards