Alla inlägg den 22 september 2009

Av Emma - 22 september 2009 18:13

Jag kan aldrig göra något med måtta verkar det som=) När jag bakar blir det aldrig en sort, alltid minst tre-fyra på en gång... När jag skaffar barn.. ja se bara, Malva var kanske bara ett  undantag=) Två på en gång! Eller läser en bok.. kan knappt lägga den ifrån förrens den är slut, blir riktigt inne i den och varken hör eller ser! Kan vara lite farligt ibland för tydligen svarar jag ändå på tilltal och olika frågor fast efteråt har jag ingen aning om vad jag har sagt=)

Den här gången handlar min fanatism (kan man säg så?=)) om sömnad... skulle ju sy åkpåsar och det har gjort.. blev nöjd, men givetvis har jag fler idéer om hur jag skulle gjort nu efteråt... så kanske blir det lite modifieringar.. vem vet? Bilder blir det senare... Nu har jag sytt en klänning till Malva med.. kan liksom inte låta bli när symaskinen är framme... blir inspirerad och kan bara gå och tänka på vad jag ska göra för projekt nästa gång=) Klänningen... ja den funkar ju, men man ser ju att den är hemmagjord... fast det är ju det som är själva grejen.. eller?=)


Har varit på BVC idag... träffade Eva och barnen... sån skillnad mot Love och Noah=) Men riktiga sötisar båda två=)

Träffade alltså doktorn.. barnen fick godkänt! Love väger nu strax över sju kilo och Noah strax under... Båda var

65,5 cm långa=)


Imorron blir det nog shopping! Bus och Rackartyg: Here I come!=)


Jonas: Antar att det är du som har kommenterat?! Malva är med ledig på måndagar så det passar ju bra om du vill leka i så fall?!


Eva: Kul att du har hittat till min blogg, promenerar som sagt gärna, men Öppna Förskolan är lite för mycket för mig, kan inte riktigt med dem där=)



Ovido - Quiz & Flashcards