Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Emma - 8 juli 2009 20:14

Var på Bvc igår... Shit vad de växer;-) Noah väger nu 5190 gram och är 59,5 cm lång... Love väger 5610 gram och är 59 cm lång! Vägde Malva med;-) Hon väger 11,3 kilo!


Efter Bvc kom Hanna och Cesar på besök, de roade sig med att bada med kläderna på- Cesar fick åka hem i Malvas kläder;-) De roade sig även med att krypa runt,runt under vårt bord på altanen... Sen tror jag de låtsas-åt för Malva sparng och hämtade tallrikar till dem... Eller så hittade lite rester på golvet;-)


Svärfar och svärmor kom med hit... som Malva har längtat efter dem! Fast hon var lite blyg i början... Fick presenter med.. Malva fick leksaker till sandlådan och jag, jag fick en gigantisk vit Toblerone!! hade önskat mig en men kanske inte den sizen;-) vad har jag gjort för att förtjäna den?! Men glad blev jag!:-)


Idag på morronen började Malva prata om Maja, en av mormors hundar, hon har aldrig sagt Maja förut.. Var ju bara tvungen att ringa och berätta det för mormor... Som glatt tog alla (nästan alla) hundarna med sig och kom hit och gick med Malva på en picknick-promenad till havet...


Förutom "Maja" har Malvas tre senaste ord tillhört samma genre "bita", "äta" och "mat". Hon låter så rolig när hon säger mat det låter liksom mjöat eller nåt liknande, hon liksom kniper ihop munnen på nåt vis;-)


Under tiden passade jag på att städa... äntligen.. fast nu är det lika skitigt igen=)


Svärfar har varit här nästan hela dagen och hjälpt Linus med verandan... De har kommit jättelångt... golvet är lagt och de har bytt ut ytterdörren.. Kommer att bli sååå bra;-) Skönt att det händer något vad gäller renovering.. vill göra om hela nedervåningen (utom hallen som faktiskt blev klar redan förra sommaren)... men var sak har sin tid=)


Senare kom Farbror Jonas och Tant Maria (;-)) de roade sig med pojkarna tills Malva vaknade och då tog de hand om henne hela eftermiddagen.. de har kastat boll och dansat och stojat och byggt med lego.. något som Malva förresten har blivit en riktigt hejare på! Jonas har till och med bytt en blöja för första gången någonsin (med god hjälp av Maria).. Så som han höll den kunde man tro att den var radioaktiv allra minst!;-) Och det var ändå bara kiss;-)

Ikväll har Linus och Malva varit och handlat.. En busy day för vår lilla fröken! Hon var rejält trött ikväll med;-) kunde nog ha somnat på soffan...

Ovido - Quiz & Flashcards