Alla inlägg den 24 juli 2009

Av Emma - 24 juli 2009 21:04

En sak som kan vara positiv med tidiga mornar är att man hinner med mycket... ibland i alla fall;-) Som idag: hela huset städat (okej nedervåningen i alla fall) innan klockan var tio!=) Det ni! Att barnen sen fortfarande hade pyjamas på sig till typ elva är en annan sak- man får ju prioritera=) Malva fick "riktiga" kläder lagom till hon skulle sova middag=)


Annars idag? Noah har bajsat igen;-) Effekt av katrinplommen tror jag...

Love däremot har det inte.. han ville ju inte så gärna ha katrinplommon igår och det har visat sig i ett rejält magknip nu ikväll.... stackarn... Så nu har jag minsann tryckt i honom lite ändå... Noah fick med lite i bara farten=)


Har varit och grillat hos svärföräldrarna ikväll, jag promenerade dit med barnen... Tog en timme ganska exakt och då stannade vi ändå en massa gånger på vägen... måste ju titta på "bobbarna" å på "kackorna" å på "bommorna" å på tågen å en massa annat=) Men när jag ville stanna å prata med en känning, nej si det gick inte "mamma! Köja nu";-) Malva pratade ungefär hela vägen dit;-) Hem körde vi bil istället...


Förresten att sova i varsin säng gick jättebra... eller hade hoppats på att de kanske skulle sova hela natten eller något sådant magiskt;-) Men de sov ganska exakt precis som vanligt... och det är ju okej det med=)

Ovido - Quiz & Flashcards