Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

...familjeliv...

Av Emma - 6 juli 2009 19:12

Idag har vi gått en långpromenad hela familjen... upp till Mörrum, över ån och hem igen;-) Skönt och lagom varmt och lagom med sol... Love vaknade ungefär halvvägs och började skrika... fick ta upp honom och då sken han som en sol! Så höll vi på säkert tre gånger, upp och ner, upp och ner! Gounge!;-) Han vill bara se sig omkring han.. så nyfiken!


Till slut kom Linus på den briljanta idén att hissa upp sitsen lite.. blev ungefär som en sträckbänk;-) Love kom lite högre upp med huvudet och han blev skitnöjd! Alldeles tyst och glad var han... Sen ungefär vid Ljungsleds blev han trött och då skrek han igen... Fick stanna och somna honom, men sen gick det bra! Noah sov hela vägen! Malva hon gick faktiskt helt själv en rätt bra bit... först en stund vid Forsbacka och sedan från lite innan scoutstugan som ligger före Ljungan vilket säkert är två kilometer!! Hela tiden gick hon med händerna i fickorna, i vägrenen och sa för sig själv "gå hä ja, gå hä hä ja, hä ja gå, gå hä ja" som en liten meoldi... Älskade unge! Ganska strongt att gå så långt själv tycker jag, men trött blev hon... Har suttit och myst i soffan en bra stund ikväll och nu sover hon redan.


Annars då? Har plockat vinbär till att göra gelé.. Sen blev det matdags för minisarna och Linus skulle göra gelén, vet inte vad som gick fel (min teori är att han inte jobbar så bra på fastande mage) Slutade med att han  slängde alltihop;-) Får väl plocka mer imorron:-)

Linus farbrors fru och kusin med flickvän var inom och hälsade en runda- det var trevligt, synd bara att de inte kunde stanna längre... De hade en hund med sig med... Det uppskattade Malva!;-)


Idag kommer Malvas farmor och farfar hem, äntligen! Malva har pratat om farfar varje dag! Så fort det kommer nån hit säger hon "fafa?" Tycker väl att han brukar vara här så ofta;-)


Imorron är det vägning och mätning på Bvc igen.. tre veckor sedan nu... Måste väga mycket mer nu känns det som... Love är tung!!;-)

 
 
Paula

Paula

6 juli 2009 20:51

Tur nog så verkar det inte vara kolik, utan bara lite problem med maten och att dom är riktigt kelgrisar båda två :) Så du bor i Mörrum? Hur gamla är dina små nu?

http://paulacarolineryberg.blogg.se

 
Paula

Paula

7 juli 2009 18:48

Nu är det stenhårt med fyra timmars mellanrum så deras mattider är 07, 11, 15, 19, 23, 03, 07 osv. Än är dom för små för att sova hela nätterna men det ska ju bli bättre på nätterna men vet inte hur vi ska lyckas riktigt. Hade varit skönt att kunna trappa ner det så dom äter 19 på kvällen och 01 och sen 07. Det är väl första målet med att ändring på natten. Får väl se lite framöver. Mina blev fyra månader den 5 nu. Tiden går verkligen snabbt :)

http://paulacarolineryberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 5 juli 2012 20:45

J(app)! Måste ju testa nya appen;)

Av Emma - 29 juni 2011 19:58


Ojojoj vilken nostalgi att läsa här igen! Vad mycket som har hänt på ett år!!!!   Barn har börjat på dagis, jag har varit arbetslös, startat syjunta, fått jobb, skaffat en massa höns, ett par kaniner och några vaktlar... Malva har blivit blöjfr...

Av Emma - 28 november 2010 14:20

Är med och tävlar om en almanacka hos Pumpalicious var med du också http://pumpalicious.blogspot.com/2010/11/tavlingsdags.html ...

Av Emma - 16 november 2010 20:04

Är med och tävlar om dessa fantastiska tyger hos re-dizain Var med du också! ...

Av Emma - 30 juni 2010 21:14


Letade som fanken efter telefonen tidigare idag, till slut gjorde jag en sökning på den... Gissa var den var?! I tvättmaskinen! VEM kan ha lagt den där?=)   ...

Ovido - Quiz & Flashcards