Alla inlägg under september 2009

Av Emma - 6 september 2009 18:23

Pust och stånk och stön...=) Nu är helgens alla kalas avklarade.. gick fin-fint! Får återkomma med mer info... Trött nu=)


Maria: Din kommentar försvann, men jag såg den=) Gick nog bra med Jonas med=) Men inga mer familjemiddagar på barnvaktskvällar!=)

Av Emma - 6 september 2009 07:59

Vid den här tiden för exakt två år sedan... vad gjorde jag då? Hmmm... hade nog värkar för fulla muggar och försökte samtidigt packa BB-väskan och tvinga Linus att ringa till min faster och avboka besöket hos henne på socialen (skulle skriva pappa-pappret just den dagen)... Ojojoj...


Vi hade bestämt oss för att gå in till gumman med paketen i morse... lite välling skulle hon med få=) Gick in vid sextiden för att inte hon skulle hinna vakna före oss... Stackars lilla ungen... för en gångs skull sov hon riktigt hårt med... Fick sjunga om och om igen för att hon skulle vakna... Till slut gjorde hon det och dök rätt ner på paketen=) Detta fick hon: två dvd:er "Hajar som hajar" (hon älskar fiskar) och "Ice Age 2" (kan tro att den var mest till Linus=)) så fick hon en pyjamas, stövlar (som hon har haft på sig hela morronen), vinterkängor och klossar som man parar ihop för att få ljud i (ex. kossans framdel mot kossans bakdel så råmar det)... Tror hon var rätt nöjd så... Har suttit i soffan en stund nu och tittat på filmerna... supergott humör har hon idag.. Toppen!

Snart ska vi göra oss i ordning för Saras party... bara mysa lite först!

Av Emma - 5 september 2009 20:56

Nu är kalas nummer ett avklarat!=) Hon fick så fina presenter! Tack allihop!Gick hyfsat bra tycker jag och alla barnen skötte sig alldeles utmärkt! Och dessutom en helt okej ljudnivå dessutom, även vi vuxna kunde prata lite med varandra! Inte illa av fem tvååringar och fyra bebisar=)

Imorron är det dags igen!=) Är så kul att få träffa lite människor ibland.. Den här helgen får jag ju verkligen mitt lystmäte=) (hmm.. lystmäte, säger man så? Varför då?=))


Så blir då Malva två år?!! Å lilla gullan... redan?! Det går för fort, alldeles för fort ibland...

Av Emma - 4 september 2009 12:59

Nä är väl bäst att skicka iväg ett inlägg nu, när det finns lite tid... Kommer nog vara rätt tyst härifrån i helgen=) Mycket kalas blir det... Malva ska ha barnkalas i morron... har städat hela förmiddagen... Linus med... Har hämtat hem kakorna från Vekerum där de har varit på förvaring... (räddats undan mig- kakmonstret=)) Tårtan ska göras, muffins glaseras... Gottepåsarna är klara och nästan alla presenterna är inslagna... Hmmm...ojojoj... var visst en del kvar=)

Ikväll ska familjen och syskonen ta med föräldrarna på en överraskning! De firar trettio-årig bröllpsdag på tisdag så vi ville hitta på nåt.. inget speciellt men ändå... Malva ska följa med, men pojkarna får superba barnvakter i form av farmor och tant Maria... Kommer gå jättebra!


På söndag är det kalas igen... gånger två! Först har Sara kalas (hennes presenter har fortfarande inte dykt upp, hoppas de kommer idag!) sen på eftermiddagen har Malva släktkalas! Vilken helg! Fullt upp alltså...

Nä det är väl dags att ta tag i allt som skulle göras då=)

Av Emma - 3 september 2009 06:29

Uppe med tuppen och pigg som en lärka!=) Eller?..... Nä!


Pojkarna sover fortfarande hela nätterna... Noah har (just när jag skrev detta fick jag avbryta och gå upp och hämta honom=)) sovit speciellt bra! I går sov han lugnt ända fram till fem, då blev han så orolig av sig att jag fick väcka honom och ge honom lite gröt! För det är just det de vaknar ju inte själva=) Inatt har han sovit i sin egen säng- hela natten! Ja tills nu då=) Två gånger har jag varit uppe och gett honom nappen bara, men annars har det varit lugnt...  Tror det är för att han ligger på magen nu som han sover så bra... Så fort man lägger honom ner så rullar han runt till mage=) Fast tyvärr så kräker han alltid en massa då... mindre kul... fast han kräker mycket hela tiden... hoppas det blir bättre snart...

Så till Love då... både i går natt och i natt har han varit riktigt orolig... nu vid femtiden väckte jag honom... ifall det var nåt han drömde som fick honom att vrida sig så... sen somnade han förstås inte om... Linus (kors i taket!=)) gick ner och gjorde lite gröt som jag gav honom (Linus gjrode faktiskt gröt till Noppe med igår) men han somnade ändå inte.. tror det är Lactulosen som spökar lite.... Så det går nog bort om ett par dar... Nu sover han i alla fall igen... Tyvärr var det nog hans bökande och gnällade som väckte Malva klockan fem... likadant igår... Så nu är vi uppe allihop, men syndaren som väckte oss han sover nu gott!=) Rättvist?! Nej!

Ovido - Quiz & Flashcards