Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Emma - 30 juni 2009 18:16

Idag har Linus, jag och minisarna varit inne i stan en vända innan vi skulle hämta Malva på dagis... Åkte direkt till Leksakshuset... köpte äntligen en trehjuling till henne!;-) Så fin är den och smart med, för även om hon inte kan trampa själv ännu så finns det en styrstång där bak som man även kan styra med...Smidigt! Hon älskar den;-) Förutom cykeln köpte vi ett bondgårdspussel, som hon har lekt med hela eftrmiddagen, och en boll! Ville även köpa en skottkärra till henne, men där sa Linus stopp!:-) Så får väl vänta lite med det, men den var fin!


Sista dagisdagen idag på ett bra tag...


Igår kväll gick familjen (utom Linus som stannade hemma och snickrade) ut till havet, där Hanna, Cesar och Fredrik var, och badade lite... Jättevarmt i vattnet! Så skönt och Malva gillade det verkligen! Hann inte ens ta av henne tröjan innan hon var i och Plask! så var den dyngsur;-) Tur vi hade en jacka med som hon kunde ha på sig hem...


När jag kom hem och skulle svänga in på gårdsplanen låg det en hundskit där! Mitt i vår infart! Så jäkla äckligt! Och hur mycket på landet vi än bor så tycker jag verkligen inte att man kan låta hundarna skita på någon annars tomt!! Vet precis vem det är med.. Linus var ju ute och han hade sett dem, men inte tänkt på vad de gjorde... Har man nu inga bajspåsar med sig och eftersom Linus var ute så kan man väl i alla fall säga till! Eller nåt!! Så arg blir jag på sånt... Så onödigt!! Jag blir lätt förbannad på såna saker även om jag för det mesta inte är långsint, men sånt kan sitta i;-) Har sån god lust att plocka upp det och slänga in det på hennes tomt!! Grrr!


Har varit lite i solen både igår och idag... verkade som om jag ksulle slippa eksemen för jag kände ingenting... men nu har det börjat klia lite... lite utslag med... Åhhh varför kan man inte bara få bli lite snyggt brun?!;-) Nä röd som en kräfta även med solfaktor trettio... Solar magen i alla fall... jobbar på att bleka bort streckmärkena... Går det?


Till sist en bild på Malva och den nya cykeln



Ovido - Quiz & Flashcards