Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Emma - 31 augusti 2009 20:31

Nä nu är det väl på tiden att jag bjuder på lite bilder igen=)


Här är vi alla samlade i Skånes djurpark, men farbror Jonas bakom kameran, Tant Maria tjänstgör som dragdjur=)


Här är Malva och Maria på rutschkanan, första gången Malva åker en sån... vill åka igen och igen.. måste muta henne med glass för att få med henne därifrån=) Men knappt det går...


Här har Love fått nog av att ligga ner, till slut satte jag honom i Malvas stol... Se så glad han blev!=) Men han fick bara sitta en liten stund... var lite rädd att det skulle bli för mycket för honom, men nöjd var han=) Även detta var i Skånes Djurpark

Grabbarnas fem månaders bild! Glada gossar för det mesta nu=) Så härligt att höra dem skratta.. och det gör de ofta! De älskar att bli kittlade=)









Å så till sist måste jag visa två fina bilder från Brunnsparken förra söndagen! Är nog första gången Linus sitter till häst=)

Se så stor den är!

Av Emma - 31 augusti 2009 20:14

Är man en rutinerad trebarnsmamma nu? Kan man kalla sig det?!=)

Nä kanske inte ännu... Men vi börjar i alla fall få in lite rutiner nu (peppar, peppar)=) Pojkarna äter inte längre på nätterna.. har hållt sig så sedan natten till i lördags- hoppas det fortsätter! De äter kring sju halv åtta, halv tolv, halv fyra och halv åtta på ett ungefär, nu kan man börja planera lite igen=) Men bara för att jag skriver detta så kanske det ändrar sig=)


Idag har mammagruppen varit här... den gamla alltså, den nya har ju inte börjat ännu, även om vi blir nästan samma mammor i den=)

Vi var alltså Marina med Sara och Hanna, Caroline med Tuva och Vilmer och så jag och mina barn.. Många barn numera=) En mycket trevlig dag och alla barnen var väldigt snälla... hann till och med prata en del mellan blöjbyten, matningar, somningar m.m Fast nån promenad blev det inte.. svårt att synka alla barnen samtidigt=)

Av Emma - 31 augusti 2009 08:46

Vilken härlig morron! Natten har varit riktigt orolig... pojkarna började redan kvart i elva i går kväll... Då hade jag somnat dem vid nio... Sedan varade oroligheterna hela natten.. upp och ner i sängen.. ömsom hade jag den ena hos mig och ömsom den andre... Natten slutade som vanligt med att de båda två låg i min säng och jag nånstans där det fanns plats=)

Men Malva sov i alla fall ända till kvart i sju... den vanliga tiden=)

Då var Love och jag vakna men låg kvar i sängen så när Mlava ropade gick vi in till henne medan Noah låg kvar och sov... När Malva såg att Love var med klappade hon på sitt knä och sa "Bebbe, knä" Förresten har jag glömt att tala om att hon har lärt sig att säga Noah.. fast till Love säger hon bara Bebbe... Så nu heter de Noah och Bebbe om man frågar=)


I alla fall fick hon Love i knät sedan skulle han ligga jämte och så läste hon saga för honom och så låg vi där en stund alla tre och bara mös=)

Ovido - Quiz & Flashcards